וונטונים קריביים
וונטונים הקריביים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 48 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לכם שמן, אגוזי מלך, קרם מרשמלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח המרכז אמריקאי. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: אידיוט וונטון עם הקריביים סלסה, סרטן וונטון, ו וונטונים עוף.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הקוקוס, הבננה, האגוזים והאננס. מקפלים פנימה קרם מרשמלו.
מקם עטיפת וונטון עם נקודה אחת כלפיך. שמור את העטיפות שנותרו מכוסות במגבת נייר לחה עד שהן מוכנות לשימוש.
מניחים 2 כפיות מילוי במרכז העטיפה. הרטיבו קצוות במים; קפלו פינות מנוגדות יחד על מילוי ולחצו לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמילוי.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל-375. מטגנים וונטונים, כמה בכל פעם, במשך 15-20 שניות מכל צד או עד להזהבה.
מניחים תותים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד למחית. בסיר קטן שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים תותים מחית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. תערובת זן, שמירת רוטב; להשליך זרעים.
מפזרים וונטונים עם סוכר וקינמון של קונדיטורים.
יין מומלץ: Gewurztraminer, פינו גריס, ריזלינג
גוורצטרמינר, פינו גרי וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור הקאריביים. אתה רוצה לבחור יינות עם קצת מתיקות כאשר מתמודדים עם מנות קריביות מתובל. מגישים את היינות האלה צוננים כך שהם מרעננים עוד יותר. אתה יכול לנסות את שמורת גוסטב לורנץ גוורצטרמינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
שמורת גוסטב לורנץ גוורצטרמינר
זהב צהוב וברור צבע. אף פרחוני אקספרסיבי עם כמה רמזים ורדים, ניחוחות של משמש ופירות טרופיים. גמיש ורענן, מורכב ועשיר אך עדיין אלגנטי וידידותי לאוכל בשל טריותו. ניחוחות של פירות אקזוטיים ותבלינים שונים וגימור פלפל / ג ' ינג ' ר. גוורצטרמינר גסטרונומי עם מפתיע בגימור יבש.התאמה שמחה לדגים ברטבים חריפים (רוטב ג ' ינג 'ר, בס ים עם שומר), סלמון מעושן, מוערך עם מנות חמוצות מתוקות, מאכלים חריפים (ת 'ת', הודי או סיני) כמו גם גבינות חזקות כמו מונסטר, אפוזה, גבינה כחולה או ברי דה מו.