פיצות פפרוני מקסיקניות
פיצות פפרוני מקסיקניות יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. לכו לחנות ותרימו צ'יפוטלה ברוטב אדובו, אל-אן-צ' אנקי סלסה ישנה, אל-אל-מטוגנת מחדש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו פיצות פפרוני מחיטה מלאה, פיצות פפרוני פרובולון, ו פיצות פורטבלו פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. Spray 2 יריעות עוגיות עם ספריי בישול. ריסוס שני הצדדים של טורטיות; מקום על סדינים עוגיות.
אופים על 3 דקות או עד ישבנים הם מעט פריך; להפוך טורטיות, מחבתות לסובב.
אופים 2 עד 3 דקות יותר או עד תחתית הם מעט פריך (טורטיות ימשיכו פריך עם קירור).
הסר טורטיות קירור מתלה; תן מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים שעועית מטוגנת, סלסה, צ 'יפוטלה צ' ילה ורוטב.
מורחים תערובת שעועית טרי (כ 3 כפות) על כל טורטייה מקורר בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. למעלה עם פרוסות פפרוני (3 לכל טורטייה) וגבינה.
אופים חשפו 6 עד 7 דקות או עד מחומם דרך גבינה מותכת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.