קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות66
מגזין

פיצות שיטאקי ושאנטרל עם גבינת עיזים

פיצות שיטאקי ושאנטרל עם גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיטאקה ופיצות Chanterelle עם גבינת עיזים. מנה אחת מכילה 978 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מוצרלה חלב מלא גס, גבינת פרמזן, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז בר וסלט Chanterelle עם פירות יבשים, גבינת עיזים, ואגוזי מלך, פיצות גבינת עיזים, ו שיטאקה & גבינת עיזים טארט כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל הקמחים, מלח גס, וסוכר במעבד. מערבבים 1 כוס בתוספת 2 כפות מים חמים ושמרים בכוס מדידה 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
2
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 5 דקות. מערבבים 3 כפות שמן. עם מכונת ריצה, לשפוך תערובת שמרים שמן דרך צינור הזנה. תערובת עד כדור של צורות בצק דביקות מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמריםשמרים
שמן בישולשמן בישול
3
מעבירים את הבצק למשטח משוריין קל; ללוש עד חלק וגמיש, הוספת קמח יותר אם דביק מאוד, על 5 דקות. לשפשף עם שמן 1/2 כף; במקום שקית פלסטיק 1 ליטר resealable. שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
4
תנו לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה, בערך 2 שעות. שקית פתוחה; אגרוף למטה בצק בשקית. לסגור מחדש. צמרמורת לילה, חבטות כלפי מטה מדי פעם. תתחלקו לשלישים. האם מראש לעטוף חתיכות בנפרד; להקפיא עד 1 שבוע. הפשרה 2 חתיכות במקרר לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
עוטףעוטף
5
בואו 2 חתיכות עטופות לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני בעיצוב.
1
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים פטריות; מפזרים מלח. Sauté עד מכרז, על 5 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלחמלח
3
מפזרים 2 יריעות גדולות של קלף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מרדדים 2 חתיכות בצק, כל אחד על גיליון קלף נפרד, כדי סיבובים 10 אינץ', לתת בצק לנוח כמה דקות אם קופץ בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מברשת עם שמן; מפזרים כל אחד עם מוצרלה 1/2 כוס 1/3 כוס פרמזן. למעלה עם פטריות, ואז נקודה עם גבינת עיזים. האם קדימה להחליק פיצות על קלף על גבי גיליונות אפייה; לכסות עם פלסטיק. להירגע עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מוצרלהמוצרלה
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
7
מיקום 1 מדף שלישי תחתון ו1 מדף בשליש העליון של התנור; מניחים גיליון אפייה כבד על כל תנור מחממים ל 232° לפחות 30 דקות. החלק 1 פיצה על קלף על כל תבנית אפייה חמה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
אופים 8 דקות; גיליונות הפוכים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים פיצות עד שהקרום חום בקצוות ובתחתית, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית