תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיטאקה ופיצות Chanterelle עם גבינת עיזים. מנה אחת מכילה 978 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מוצרלה חלב מלא גס, גבינת פרמזן, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז בר וסלט Chanterelle עם פירות יבשים, גבינת עיזים, ואגוזי מלך, פיצות גבינת עיזים, ו שיטאקה & גבינת עיזים טארט כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל הקמחים, מלח גס, וסוכר במעבד. מערבבים 1 כוס בתוספת 2 כפות מים חמים ושמרים בכוס מדידה 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
2
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 5 דקות. מערבבים 3 כפות שמן. עם מכונת ריצה, לשפוך תערובת שמרים שמן דרך צינור הזנה. תערובת עד כדור של צורות בצק דביקות מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמרים
שמן בישול
3
מעבירים את הבצק למשטח משוריין קל; ללוש עד חלק וגמיש, הוספת קמח יותר אם דביק מאוד, על 5 דקות. לשפשף עם שמן 1/2 כף; במקום שקית פלסטיק 1 ליטר resealable. שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
4
תנו לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה, בערך 2 שעות. שקית פתוחה; אגרוף למטה בצק בשקית. לסגור מחדש. צמרמורת לילה, חבטות כלפי מטה מדי פעם. תתחלקו לשלישים. האם מראש לעטוף חתיכות בנפרד; להקפיא עד 1 שבוע. הפשרה 2 חתיכות במקרר לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
עוטף
5
בואו 2 חתיכות עטופות לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני בעיצוב.
1
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים פטריות; מפזרים מלח. Sauté עד מכרז, על 5 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מלח
3
מפזרים 2 יריעות גדולות של קלף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
מרדדים 2 חתיכות בצק, כל אחד על גיליון קלף נפרד, כדי סיבובים 10 אינץ', לתת בצק לנוח כמה דקות אם קופץ בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
מברשת עם שמן; מפזרים כל אחד עם מוצרלה 1/2 כוס 1/3 כוס פרמזן. למעלה עם פטריות, ואז נקודה עם גבינת עיזים. האם קדימה להחליק פיצות על קלף על גבי גיליונות אפייה; לכסות עם פלסטיק. להירגע עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
מוצרלה
פטריות
פרמזן
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
7
מיקום 1 מדף שלישי תחתון ו1 מדף בשליש העליון של התנור; מניחים גיליון אפייה כבד על כל תנור מחממים ל 232° לפחות 30 דקות. החלק 1 פיצה על קלף על כל תבנית אפייה חמה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
אופים 8 דקות; גיליונות הפוכים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
אופים פיצות עד שהקרום חום בקצוות ובתחתית, כ -10 דקות.