פיצט עם פונטינה, עגבניות, בזיליקום, פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Pizzette עם Fontina, עגבניות, בזיליקום, ו Prosciutto. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 93 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, גבינת פונטינה, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פיצט עם גורגונזולה, עגבניות ובזיליקום, פיצט עם גורגונזולה, עגבניות ובזיליקום, ו יין אדום סטייק צלע במרינדה מלא Prosciutto, Fontinan ובזיליקום עם הפחתת קברנה-שאלוט.
הוראות
מחממים תנור ל 246°. מפזרים קלות גיליון אפייה עם קמח.
מרדדים בצק פיצה על משטח מקומח קלות 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות קוטר, לחתוך 16 כדורי בצק. מסדרים סיבובים על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים סיבובים עם גבינת פונטינה, חלוקת שווה.
מניחים 2 רבעי עגבניות על כל סיבוב, לחיצה בעדינות לתוך הבצק.
מפזרים עגבניות עם גבינת פרמזן. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
אופים פיצט עד חום זהוב, כ 12 דקות.
טפטוף פיצט עם שמן זית, ואז מפזרים בזיליקום וקל עם מלח ופלפל. לעטוף פרושוטו רצועות מעל. לארגן על מגש ומגישים מיד.