קושיקשה
מוכן ב39 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פיצת בצל אדום, תפוחי אדמה וגבינת עיזים

פיצת בצל אדום, תפוחי אדמה וגבינת עיזים
בצל אדום, תפוחי אדמה, ופיצה גבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצק פיצה קרום, תפוחי אדמה fingerling, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תפוחי אדמה, גבינת עיזים, בצל מקורמל ופיצת עגבניות שרי, גבינת עיזים ופיצת בצל מקורמלת, ו בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד רק במכרז; לנקז. מגניב מעט; לחתוך תפוחי אדמה לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל למחבת, ומטגנים 8 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
רול בצק על משטח מקומח קלות למלבן 14 x 10inch.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה גדולה; מניחים בצק על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מפזרים מוצרלה באופן שווה על בצק. מסדרים תפוחי אדמה ובצל מעל מוצרלה; למעלה באופן שווה עם גבינת עיזים ושום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
אופים בשליש התחתון של התנור ב 450 במשך 15 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מפזרים קורנית; לחתוך 12 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק