קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות31
מגזין

פיצת הנקניקיות והביצים של השף ג'ון

פיצת הנקניקיות והביצים של השף ג'ון
הפיצה עם הנקניקיות והביצים של השף ג'ון יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1321 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי ארוגולה תינוק, פלפל, גבינת פרמזן טרי-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. . מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו רוטב Chimichurri של השף ג'ון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מבשלים ומערבבים נקניק איטלקי פרוס במחבת מעל חום בינוני עד כמה שומן יש שניתנו ונקניק כבר לא ורוד בפנים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים פרוסות נקניק לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מגלגלים בצק פיצה בקוטר של 12 אינץ 'ובעובי של 3/8 אינץ'; מפזרים קמח תירס. הפוך בצק כך בצד קמח התירס הוא למטה ולהעביר למחבת פיצה 14 אינץ מחורר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
5
מורחים רוטב פיצה בשכבה דקה על גבי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מפזרים פתיתי פלפל אדום על 3/4 גבינת פונטינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
7
מורחים פרוסות נקניק על הפיצה, ומשאירים 4 חללים ברוחב של כ-3 אינץ ' על הפיצה לביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מפזרים גבינת פונטינה שנותרה על פרוסות נקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק חם, הקצוות מתחילים להשחים, והגבינה החלה להמיס, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
לפצח כל ביצה לתוך ramekin נפרד או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הסר פיצה מהתנור והשתמש במרית כדי ללחוץ על החללים בין פרוסות נקניק שטוח. בעדינות לשפוך ביצה על כל חלל. טוחנים מעט פלפל שחור על כל חלמון ביצה. מפזרים מעט גבינת פרמזן-רג ' יאנו על פיצה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
חזור לתנור ואפה עד הביצים נקבעים אבל חלמונים הם עדיין נוזליים, על 5 דקות, בודק לעתים קרובות כדי למנוע ביצים יתר על המידה. לזרוק עלי ארוגולה עם שמן זית בקערה עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
הסר פיצה מהתנור, לתקוע חלמונים ביצה עם מזלג, להפיץ אותם סביב קצת, ומפזרים ארוגולה על החלק העליון של הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
חותכים ל 4 רבעים, כל אחד עם ביצה, כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.