פיצת הנקניקיות והביצים של השף ג'ון
הפיצה עם הנקניקיות והביצים של השף ג'ון יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1321 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי ארוגולה תינוק, פלפל, גבינת פרמזן טרי-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. . מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו רוטב Chimichurri של השף ג'ון.
הוראות
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
מבשלים ומערבבים נקניק איטלקי פרוס במחבת מעל חום בינוני עד כמה שומן יש שניתנו ונקניק כבר לא ורוד בפנים, על 5 דקות.
מעבירים פרוסות נקניק לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מגלגלים בצק פיצה בקוטר של 12 אינץ 'ובעובי של 3/8 אינץ'; מפזרים קמח תירס. הפוך בצק כך בצד קמח התירס הוא למטה ולהעביר למחבת פיצה 14 אינץ מחורר.
מורחים רוטב פיצה בשכבה דקה על גבי הבצק.
מפזרים פתיתי פלפל אדום על 3/4 גבינת פונטינה.
מורחים פרוסות נקניק על הפיצה, ומשאירים 4 חללים ברוחב של כ-3 אינץ ' על הפיצה לביצים.
מפזרים גבינת פונטינה שנותרה על פרוסות נקניק.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק חם, הקצוות מתחילים להשחים, והגבינה החלה להמיס, 10 עד 12 דקות.
לפצח כל ביצה לתוך ramekin נפרד או קערה קטנה.
הסר פיצה מהתנור והשתמש במרית כדי ללחוץ על החללים בין פרוסות נקניק שטוח. בעדינות לשפוך ביצה על כל חלל. טוחנים מעט פלפל שחור על כל חלמון ביצה. מפזרים מעט גבינת פרמזן-רג ' יאנו על פיצה שלמה.
חזור לתנור ואפה עד הביצים נקבעים אבל חלמונים הם עדיין נוזליים, על 5 דקות, בודק לעתים קרובות כדי למנוע ביצים יתר על המידה. לזרוק עלי ארוגולה עם שמן זית בקערה עד מצופה.
הסר פיצה מהתנור, לתקוע חלמונים ביצה עם מזלג, להפיץ אותם סביב קצת, ומפזרים ארוגולה על החלק העליון של הפיצה.
חותכים ל 4 רבעים, כל אחד עם ביצה, כדי לשרת.