קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה

פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה
המתכון לחם צרפתי בגריל פיצה עם פטריות פסטו וגבינת פונטינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1222 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 89 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, לחם, פטריות כפתורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פשוט פריך בזיליקום קרמל גן ירקות + פונטינה לחם צרפתי פיצה, פיצה עם פטרוזיליה פסטו, פטריות קרמיני, פונטינן וגבינת עיזים, ו רוזמרין פטריות & גבינה בגריל פונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה ומכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תן לשבת עד שהתרכך, 30 דקות.
3
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מברשת את כרמיני או לבן כפתור פטריות עם שמן קנולה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
פטריותפטריות
5
מניחים את הפטריות על הגריל, צד מכסה למטה גריל עד חום זהוב מעט חרוך, 4 עד 5 דקות. להפוך את הכובעים מעל ולהמשיך צלייה עד הפטריות מבושלים דרך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
הסר מן הגריל, תן מגניב מעט ואז לחתוך גס.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר את porcinis מן השריית הנוזל ומניח בקערה של מעבד מזון עם כמה כפות של הנוזל השריית.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
8
מוסיפים פטריות קרמיני, עיסת שום, אגוזי מלך, פטרוזיליה וקורנית במעבד מזון ומעבדים עד קצוצים דק. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1/2 כוס שמן זית ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
אגוזי מלךאגוזי מלך
שוםשום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
9
מוסיפים 1/4 כוס של גבינת רומנו ודופק כמה פעמים כדי לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת רומנוגבינת רומנו
10
מברשת את הלחם בצד לחתוך עם הנותרים 1/4 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. באופן שווה להפיץ את פסטו על הצד לחתוך של כל חצי לחם. למעלה פסטו עם גבינת פונטינה, לחזור לגריל, בצד גבינה למעלה, לסגור את המכסה של הגריל ומבשלים עד הגבינה נמסה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
לחםלחם
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
הסר מן הגריל ומפזרים עם הרומנו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רומנוגבינת רומנו
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל