פיצת סטייק גבינת פילדלפיה
פיצת סטייק גבינת פילדלפיה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 392 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, רוסטביף, קרום פיצה קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצת סטייק גבינת פילדלפיה, פיצת סטייק גבינת פילדלפיה, ו פיצת סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. גריז 12 אינץ פיצה מחבת עם התקצרות. בצק פתוח; מקום במחבת. החל מהמרכז, לחץ על הבצק לקצה המחבת, ויצר שפה 1/2 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר.
בינתיים, במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל ובצל; מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מפזרים 1 כוס הגבינה באופן שווה מעל קרום אפוי חלקית. למעלה עם תערובת פלפל, בשר בקר, נשאר 1 כוס גבינה ופרוסות עגבניות (להיות בטוח בשר מכוסה לחלוטין עם גבינה).
אופים 12 עד 18 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק.