קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פיצת סטייק גבינת פילדלפיה

פיצת סטייק גבינת פילדלפיה
פיצת סטייק גבינת פילדלפיה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 392 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, רוסטביף, קרום פיצה קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצת סטייק גבינת פילדלפיה, פיצת סטייק גבינת פילדלפיה, ו פיצת סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. גריז 12 אינץ פיצה מחבת עם התקצרות. בצק פתוח; מקום במחבת. החל מהמרכז, לחץ על הבצק לקצה המחבת, ויצר שפה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בינתיים, במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים פלפל ובצל; מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מפזרים 1 כוס הגבינה באופן שווה מעל קרום אפוי חלקית. למעלה עם תערובת פלפל, בשר בקר, נשאר 1 כוס גבינה ופרוסות עגבניות (להיות בטוח בשר מכוסה לחלוטין עם גבינה).
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
אופים 12 עד 18 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
חתוך לחתיכות כדי לשרת.