פיצת פירות III
פירות Pizzan III דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לכם ציפוי מוקצף, קמח, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פיצה פירות, פיצה פירות, ו פיצה פירות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת פיצה 12 אינץ'.
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, לערבב יחד קמח, חמאה וסוכר; הבצק צריך להיות יבש.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, או עד חום. אפשר להתקרר לחלוטין.
כדי לעשות מילוי: בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל עד רכות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים לתוך קרום מקורר. למעלה עם פירות.