פיקניק קיץ קל
פיקניק קיץ קל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 64 גרם של שומן, וסך הכל 1164 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 6 אוהדים. אם יש לך תפוחי אדמה אדומים, עלי דפנה, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. נסו קומזיץ, קומזיץ סיר אחד, ו פיקניק מטבח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה. חמאה העונה עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מניחים צדפות וקמח תירס (כדי לעזור לטהר צדפות של חול) בקערה גדולה מאוד או סיר; למלא עם מים מלוחים קרים מספיק כדי לכסות צדפות. הגדר בצד לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.
מקום 12 אינץ ' מרובע של cheesecloth על משטח עבודה.
מניחים סלרי, פטרוזיליה, קורנית, עלי דפנה ופלפל במרכז.
מקום זר garni גדול (לפחות 18-quart) סיר. חצי מילוי סיר עם מים קרים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
הוסף 1 לובסטר חזיתית; לכסות סיר. מרתיחים עד לובסטר הוא מבושל כמעט דרך פגז הופך אדום בהיר, על 8 דקות. משתמשים במלקחיים, מעבירים לובסטר לקערה. חזור עם שאריות הלובסטרים.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל לסיר. מצקת את בישול נוזלי לתוך קערה גדולה, משאיר מספיק כדי לכסות ירקות; נוזל מילואים בקערה. להביא נוזל בסיר לרתיחה. כיסוי; לבשל תפוחי אדמה ובצל 10 דקות.
נקניקיות שכבה ותירס על גבי ירקות. כיסוי; לבשל עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 10 דקות.
לשטוף צדפות ביסודיות. לארגן צדפות על גבי תירס ונקניקיות.
מניחים לובסטרים על גבי צדפות. מכסים את הסיר בחוזקה עם מכסה או, במידת הצורך, מכסים בחוזקה עם גיליונות גדולים חופפים של נייר כסף. מרתיחים עד צדפות פתוחות, כ -12 דקות.
להעביר לובסטרים לעבודה על פני השטח, צד הקליפה למטה.
מקום קצה סכין גדול במרכז לובסטר 1.
חותכים לובסטר לאורכו במחצית ממרכז לקצה הראש (סכין לא יכול לחתוך דרך פגז), ולאחר מכן לחתוך לובסטר לשניים ממרכז לקצה הזנב. במידת הצורך, להשתמש מזמרה מטבח לחתוך דרך פגז. חזור עם שאריות הלובסטרים. צדפות תל (השלכת כל מה שלא נפתח), לובסטרים ונקניקיות על מגש גדול; מרק בישול מילואים בסיר. להקיף פירות ים עם תירס, תפוחי אדמה, אם תרצה, בצל.
מפזרים ירקות עם מלח ופלפל.
מפזרים פטרוזיליה; מקשטים עם פלחי לימון. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
ממיסים חמאה מתובלת בסיר; מחלקים בין 6 ramekins. להשליך זר garni מן הסיר. טעם מרק; מתבלים בפלפל.
מוסיף כמה נוזלי בישול לובסטר שמורות אם מרק מלוח מדי. מביאים מרק לרתיחה; מחלקים בין 6 כוסות מרק.
מגישים חמאה ומרק מתובלים לצד ירקות, נקניקיות ופירות ים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.