קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה אפוי עם גבינת פרמזן ופירורי לחם

פירה אפוי עם גבינת פרמזן ופירורי לחם
המתכון אפוי פירה עם גבינת פרמזן ופירורי לחם יכול להתבצע בסביבות 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 434 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם פרמזן, חמאה, תפוחי אדמה אדומים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פירה לפת ותפוחי אדמה עם פירורי לחם חזרת, פירה אפוי, עם פנצ'טה, גבינת פרמזן ופירורי לחם, ו שום פרמזן סגנון אפוי פירה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מצפים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ ' עם 1 כף חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים; מחזירים את תפוחי האדמה לאותו סיר ומועכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מערבבים פנימה את החלב והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
6
מערבבים פנימה את המוצרלה ו -3 / 4 כוס הפרמזן. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה. מערבבים את פירורי הלחם ואת יתרת 1/4 כוס הפרמזן בקערה קטנה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על הפירה. מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 6 שעות מראש; לכסות ולצנן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
אופים, ללא כיסוי, עד שהציפוי מזהיב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה