קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה אפוי עם גבינת פרמזן ופירורי לחם

פירה אפוי עם גבינת פרמזן ופירורי לחם
המתכון אפוי פירה עם גבינת פרמזן ופירורי לחם יכול להתבצע בסביבות 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 434 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם פרמזן, חמאה, תפוחי אדמה אדומים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פירה לפת ותפוחי אדמה עם פירורי לחם חזרת, פירה אפוי, עם פנצ'טה, גבינת פרמזן ופירורי לחם, ו שום פרמזן סגנון אפוי פירה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מצפים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ ' עם 1 כף חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים; מחזירים את תפוחי האדמה לאותו סיר ומועכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מערבבים פנימה את החלב והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
6
מערבבים פנימה את המוצרלה ו -3 / 4 כוס הפרמזן. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה. מערבבים את פירורי הלחם ואת יתרת 1/4 כוס הפרמזן בקערה קטנה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על הפירה. מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 6 שעות מראש; לכסות ולצנן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
9
אופים, ללא כיסוי, עד שהציפוי מזהיב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות