פירה אפוי פעמיים
פירה אפוי פעמיים עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חתיכות בייקון, חמאה, תערובת גבינת צ'דר-מונטריי ג' ק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פירה אפוי, פירה אפוי, ו פירה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, 20 עד 25 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחית תפוחי אדמה עם 1/4 כוס חמאה עד חמאה מומסת. מקציפים שמנת חמוצה וגבינת שמנת לתערובת תפוחי אדמה עד חלקה; מערבבים ב 2 כוסות צ 'דר-גבינת מונטריי ג' ק.
מורחים תערובת תפוחי אדמה לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'; מפזרים הנותרים 1 כוס גבינת צ 'דר-מונטריי ג' ק, 2 כפות חתיכות חמאה, חתיכות בייקון.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, גבינה מותכת, וקצוות הם פריך, 20 עד 25 דקות.