פירה קרמי בטטה יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 252 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לכם דומינו בראון סוכר בתקיפות, קליפת תפוז, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: פירה בטטות עשיר בחמאה, פירה שמנת, ו פירה שמנת.
הוראות
1
אופים תפוחי אדמה ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז; לקלף. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לנצח תפוחי אדמה, 1/4 כוס סוכר חום, שלושת המרכיבים הבאים, ו 1/4 כפית. קינמון בקערה גדולה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
סוכר חום
קינמון
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
תבנית אפייה
קערה
3
שלב פקאנים קצוצים, קליפת תפוז, נשאר 1/4 כוס סוכר חום, ונותר 1/2 כפית. קינמון; מפזרים באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
סוכר חום
גרידה כתומה
קינמון
תפוח אדמה
4
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הערה:להכין תפוחי אדמה מתוקים יום מראש, אם תרצה. כפית לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' (לא להוסיף ציפוי), לכסות עם ניילון לעטוף, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תבנית אפייה
6
הסר תפוחי אדמה מהמקרר, ולתת לעמוד 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
7
מפזרים תערובת פקאן באופן שווה על תפוחי אדמה, ואופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מחומם היטב.