פירה עם שום ושמן זית
פירה עם שום ושמן זית הוא תוספת ל-13 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 219 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. לכו לחנות וקנו שמן זית, שיני שום, מלח ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . הוא יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 32% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: בקלה ברוטב עגבניות-זיתים-צ'וריסו ופירה , עוגה עם יין ושמן זית , ורוטב יין עגבניות ירושה, בזיליקום ושמן זית על פסטה .
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בתנור הולנדי; מוסיפים מים עד למכסה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ללא מכסה במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים. בינתיים, שמים שמן ושום במעבד מזון קטן; טוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
סננו את תפוחי האדמה; החזירו לסיר. מועכים את תפוחי האדמה, תוך הוספה הדרגתית של שמנת, חמאה, מלח, פלפל וחלב עד לקבלת הסמיכות הרצויה. מוסיפים את הבצל הירוק.
מגישים עם שמן זית שום, ואם רוצים, גבינה.