פירה פריך בצד המזרחי
פירה פריך בצד המזרחי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לצד. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 4 . צאו לחנות ואספו עלי פטרוזיליה, מלח כשר, בצל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 51%. מתכונים דומים: עוגת אגוזים לואר איסט סייד, איסט סייד ניו יורק חמוצים למחצה, ו צ'יפס סלק עם רוטב גבינת עיזים: העתקת מלכי איסט סייד.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר בינוני וממלאים במים קרים עד שהם מכוסים בכ -1 אינץ'. מתבלים היטב במלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים לרתיחה ומבשלים עד שמזלג המוחדר למרכז תפוח האדמה אינו נתקל בהתנגדות, 20 עד 30 דקות.
מסננים ועוברים דרך טחנת מזון או טחנת מזון. מערבבים פנימה את החמאה כשהיא חמה.
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה במחבת, רצוי ברזל יצוק.
מוסיפים את הזרעים; הם צריכים לרחוש במגע. ברגע שהם מפסיקים לצוץ, מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לריכוך.
מוסיפים את הפירה למחבת ומשטחים בעזרת מרית כך שתפוחי האדמה יוכלו להתחיל להיות פריכים. ממשיכים לזרוק ולשטח מחדש את תפוחי האדמה עד שיש כתמים של טעימות פריכה לאורך כל תפוחי האדמה, בערך 10 דקות.
מסירים מהאש, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.