קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

פירה צ'יפוטלה בטטות

פירה צ'יפוטלה בטטות
פירה צ'יפוטלה בטטה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: צ'יפוטלה פירה בטטות, צ'יפוטלה פירה בטטות, ו צ'יפוטלה פירה בטטות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 2 ליטר, ומניחים בצד. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. פירס כל בטטה כמה פעמים עם מזלג, ומניח על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2
צולים את תפוחי האדמה המתוקים בתנור שחומם מראש עד בקלות פירסינג עם מזלג, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהתנור, להתקרר כ -15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
4
כאשר תפוחי אדמה מתוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לשניים, ולגרוף בשר לקערת ערבוב. להשליך קליפות תפוחי אדמה. לנצח את תפוחי האדמה המתוקים עם פלפלים צ ' יפוטלה, חמאה, ומלח; להפיץ באופן שווה בתבנית אפייה מוכנה. זה יכול אפוי עכשיו או בקירור עד למחרת.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, 20 עד 25 דקות.