פירורי ארוחת בוקר דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן ארוחת בוקר להתפורר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 319 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו קרמבל דובדבנים, פירות ארוחת בוקר להתפורר, ו עוגיות דובדבן קראמבל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. חמאה 9 אינץ ' אפייה. בקערה בינונית, לזרוק יחד דובדבנים וסוכר עד בשילוב טוב.
יוצקים לתבנית אפייה מוכנה.
בקערה גדולה, לשלב שיבולת שועל, קמח, שקדים, ומלח. השתמש באצבעות שלך כדי לשפשף חמאה לתוך התערובת עד שיש לו את המרקם של חול רטוב.
מורחים תערובת שיבולת שועל על גבי דובדבנים.
אופים עד הזהב, כ 60 דקות.
מוסיפים לקישוט יוגורט יווני, אם תרצה בכך.