פירושקי
פירושקי הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה, קמח, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו Pan Pierogies, פירושקי תוצרת בית, ו פירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, חלב ומלח 1/4 כפית במעבד מזון. דופק עד שהבצק יוצר לכדור.
מרדדים את הבצק על לוח מקומח וחותכים 2 1/2 - על ידי 2 1/2 ריבועים. זרוק על 2 כפיות של פירה במרכז כיכר בצק. לטבול אצבע במים, להפעיל אותו סביב קצה הכיכר, לקפל את תפוחי האדמה בפנים לצבוט את הקצוות כדי לאטום. חזור עם הבצק הנותר ומילוי תפוחי אדמה.
מניחים את pierogies סיים על מחבתות גיליון משוריינות.
להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת ושחרר את pierogies ב. כאשר כולם צפים למעלה, הם נעשים, 3 עד 4 דקות. מתח ומניח בקערה.
בעוד pierogies מתבשלים, במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד חום בינוני, 6 עד 8 דקות.
יוצקים מעל pierogies, בעדינות לזרוק ולהגיש.