פירות יער שקדים קראמבל
אם יש לך פירות יער: אוכמניות, טפיוקה בישול מהיר, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פירורי שקדים טריים, פירות יער שקדים קראמבל שיבולת שועל, ו ברי להתפורר.
הוראות
מערבבים פירות יער עם טפיוקה, סוכר, גרידה: בקערה גדולה לשים פירות יער ומערבבים עם טפיוקה, סוכר וגרידת לימון. (ללא טפיוקה, קראמבל יהיה מאוד נוזלי.) להפריש.
לטאטא יחד את הקמח, סוכרים, תבלינים ומלח בקערה גדולה. מערבבים את החמאה והשקדים המומסים עד שפירורים גסים נוצרים.
יוצקים את המילוי לתוך 9 אינץ ' מרובע או מחבת עגולה (לא גריז הראשון). באמצעות האצבעות שלך, טופס תערובת ציפוי לתוך 1/4 אינץ 'עד 1/2 אינץ' פירורים להפיץ על העוגה.
אופים ב 177° עד מילוי בועות ציפוי הוא זהב אור, על 45-55 דקות.
בואו להתקרר לפחות חצי שעה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את הקרמבל עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "