פירות מעורבים עם סירופ וניל-תפוח
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? פירות מעורבים עם סירופ וניל תפוח יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תפוזים, תפוחים של סבתא סמית, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו סלט פירות עם סירופ וניל-תפוח, סלט פירות עם סירופ וניל תפוחים, ו סלט פירות עם סירופ תפוזים-וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סוכר, מיץ תפוחים, ו 1/4 כוס מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות או עד התערובת מצטמצמת על ידי כשליש.
הסר מחבת מחום; מערבבים ב וניל, מגניב 30 דקות. צ ' יל 2 שעות.
מערבבים תפוחים ואת הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה.
טפטוף סירופ מקורר על פירות, בעדינות לזרוק מעיל.
מגישים מיד, או לכסות תערובת פירות צינה עד 24 שעות.
הערה: סירופ ניתן לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע במקרר.