פירות מתבשלים לאט-צלי חזיר ממולא
צלי חזיר ממולא פירות איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, בשר חזיר צלי, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: פירות מתבשלים לאט-צלי חזיר ממולא, בשר חזיר צלוי עם פירות, ו צלי חזיר ממולא פירות.
הוראות
חותכים אופקית למטה אורך מרכז חזיר בתוך 3/4 אינץ ' של הצד הנגדי. פתח דירה. ממרכז, לחתוך אופקית כדי בתוך 3/4 אינץ ' מן הקצה השמאלי. הפעל חזיר; לחזור חיתוך לצד השני; פתוח שטוח. אם בשר חזיר הוא עבה יותר מ 3/4 אינץ', לכסות חזיר עם פלסטיק לעטוף פאונד עד עובי 3/4 אינץ'.
מורחים חצי מתערובת חרדל על משטחים פנימיים של חזיר.
מערבבים מלית ופירות; להפיץ על פני משטחים מצופים חרדל.
רול צלי; לקשור עם חוט מטבח.
מורחים את תערובת החרדל הנותרת מחוץ לצלי; לשפשף עם סוכר חום.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חזיר בשמן עד חום מכל הצדדים.
מניחים חזיר ב 4 1/2 - כדי 6 ליטר סיר איטי.
יוצקים מיץ תפוחים למחבת; לבשל 2 עד 3 דקות כדי לפזר כל מיצים קרמל בתחתית מחבת. מערבבים במלח ופלפל; לשפוך על חזיר.
מבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 8 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך מרכז חזיר קורא 71°.