פירני (פודינג אורז הודי)
אם יש לך שקדים, מים, אורז גרגר ארוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו phirni, punjabi אורז phirni, איך לעשות phirni, פודינג אורז הודי, ו פודינג אורז הודי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולנקז אורז. שים את זה בקערה ומכסה במים. להשרות במשך 2 שעות.
מסננים את המים וטוחנים את האורז כדי להדביק גס בבלנדר או מעבד מזון (עדיין צריך להיות חתיכות גדולות גלוי), על 10 עד 12 פולסים שנייה.
מערבבים רסק אורז, חלב, סוכר, הל, זעפרן לסיר כבד תחתית ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד האורז הוא רך לחלוטין, על 25 דקות.
מוסיפים חצי שקדים ופיסטוקים לתערובת. מערבבים במרץ ולכבות את החום. אפשר לפירני להתקרר ולשרת בקערות בודדות מעוטרות בשקדים ובפיסטוקים הנותרים.