והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. גשו לסופר וקנו זיתים, פלפל חריף, יוגורט יווני עם חלב מלא ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיתות עוף ים תיכוניות, סטייק וביצים ים תיכוניים, ו פיתות ירק ים תיכוניות.
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את העוף ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך חומוס) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים תערובת יוגורט לתערובת עוף; זורקים בעדינות למעיל. קו כל פיתה חצי עם עלה חסה 1 ו 1 חתיכת עגבניות; להוסיף תערובת 1/2 כוס עוף לכל פיתה חצי.