פיתות עוף יווניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיתות עוף יווניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תיבול יווני, חסה קרועה, בזיליקום גבינת פטה בטעם עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט כרוב יווני ופיתות עוף, פיתות עוף בגריל יווניות, ו עוף יווני צלוי עם פיתות.
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מפזרים עוף עם תיבול יווני; להוסיף למחבת. מבשלים עוף 6 עד 8 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
בעוד עוף מבשל, להפיץ חומוס באופן שווה על פני סיבובים פיתה. מסדרים עוף, חסה, והמרכיבים הנותרים באופן שווה על חצי מכל פיתה עגולה. מקפלים פיתות מעל מילוי; מאובטח עם מרים עץ.