פיתיון החבר בשר בקר סטרוגנוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פיתיון החבר בשר סטרוגנוף. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 943 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 81 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. 95 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו קורנפלור, פטריות, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו עוגיות חבר.
הוראות
מעל חום בינוני גבוה, לבשל בעדינות בשר טנדרלוין ב 2 כפות חמאה במשך כ 2 דקות, עד רק צרוב על כל הצדדים. אתה עדיין תוכל לראות אדום.
הסר מהמחבת ולהניח בצד צלחת מעוטרת או תבנית אפייה, כך שאתה אוסף את המיצים.
להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה ולבשל את שאלוט ופטריות בחמאה שנותרה עד רך ונבול, על 5 דקות.
מערבבים קורנפלור לתוך מרק בקר קר, להקציף כדי להתמזג.
יוצקים למחבת, ומערבבים יחד עם שאלוט ופטריות עד מעובה, שתיים או שלוש דקות.
מוסיפים שמנת חמוצה וחרדל, מערבבים כדי לערבב.
מוסיפים בשר ומיצים מן המנה; מערבבים מעל בינוני רק עד מחומם דרך. מלח לפי הטעם.