פלאן גויאבה וגבינה (Flan de Guayaba y Queso)
Guavan ו פלאן גבינה (פלאן דה Guayaba y Queso) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 443 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 277 אוהדים. אם יש לכם חלב מרוכז, רסק גויאבה, חלב שהתאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלאן דה קווסו - גבינת שמנת פלאן, פודינג גבינת שמנת קרמל (Flan de Queso), ו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני).
הוראות
כדי להכין את הקרמל, לשים 1 כוס סוכר בסיר קטן עם ¼ כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 5 דקות או עד הסירופ הופך צבע קרמל.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי מעיל הבסיס עם הקרמל, לעבוד מהר כמו הקרמל יהיה להקשיח במהירות כפי שהוא מתקרר.
מניחים את כל ramekins במחבת צלייה גדולה ולהניח בצד.מחממים התנור ל 350° F.In בלנדר מוסיף את הביצים, חלב מרוכז, חלב מאודה, גבינת שמנת, ממרח גויאבה ותמצית וניל להתמזג עד חלקה.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins caramelized במחבת קלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.
הסר מן המחבת צלייה מגניב לפחות 30 דקות. לאחר מכן מכסים ומקררים לפחות 2 hours.To מגישים, בזהירות להפעיל סכין סביב קצה ramekin, לכסות עם צלחת הגשה, להעיף אותו בעדינות להסיר את ramekin המאפשר הקרמל לדרוס את הצדדים.