פלאן סקווש אצטרובל
פלאן סקווש בלוט מתכון מוכן בסביבות 2 שעות ו -25 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 333 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל קיפולין, מלח כשר, עלי מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-סקווש על סקווש קלוי, Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, ו סקווש בלוט קלוי עם ריזוטו סקווש.
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
חותכים את הסקווש דרך קו המשווה כדי ליצור 3 חתיכות: טבעת עבה 1 אינץ ' ו 2 חתיכות סוף. זרע הסקווש. לעטוף כל פיסת קצה בנייר כסף. לעטוף את הבצלים בחתיכה אחרת של נייר.
אופים את הדלעת ואת הבצל במשך 1 שעה, ואז לפתוח ולאפשר להתקרר.
הפעל את התנור עד 400 מעלות F. גריז קל 8 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג עם חמאה או שמן.
מקלפים את הדלעת המקוררת וחותכים את הבשר לקוביות. דופק את הקוביות בקערה של מעבד מזון עד מחית, או מחית במרץ עם מזלג.
להעביר את הסקווש לקערה גדולה, להוסיף את חלמון הביצה, ביצים, Parmigiano-רג ' יאנו, מסקרפונה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות לשלב. הכה את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז בעדינות לקפל אותם לתוך תערובת סקווש.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין הכוסות מוכנות, ומניחים אותם במחבת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כולם בלי להטות. ממלאים את המחבת באמצע הדרך במים חמים, מכסים את כל המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום, ואופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי. תתחמם.
בעוד הסקווש אופה, מניחים מחבת 12 אינץ ' לטחון מעל חום בינוני ומוסיפים 3 כפות שמן. כאשר השמן מעשן להוסיף את shiitake ואת מרווה ומבשלים עד רך מעט פריך בקצוות, על 8 דקות מבלי לנער את המחבת.
מקלפים את טבעת הסקווש השמורה וחותכים את הבשר לרצועות ג ' וליאן.
מניחים את הדלעת בקערה קטנה, מוסיפים 1 כף שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים היטב למעיל.
כדי להפוך את ויניגרט: לשפוך את החומץ לתוך קערה קטנה. לטאטא בעדינות בשארית 1/2 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל.
כדי להרכיב את המנה, בזהירות unmold 1 פודינג על כל אחד 8 צלחות ארוחת ערב מחוממות, פועל סכין סביב קצה הכוס כדי לשחרר במידת הצורך. בזהירות לחצות את הבצל דרך קו המשווה ומניחים 1 חצי על כל צלחת. הקיפו את הפודינג עם חלק מתערובת הפטרייה, מקשטים בסקווש ויניגרט julienned, ומגררים שפע של גבינה על כל צלחת לפני ההגשה.