קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

פלאן סקווש אצטרובל

פלאן סקווש אצטרובל
פלאן סקווש בלוט מתכון מוכן בסביבות 2 שעות ו -25 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 333 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל קיפולין, מלח כשר, עלי מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-סקווש על סקווש קלוי, Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, ו סקווש בלוט קלוי עם ריזוטו סקווש.

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את הסקווש דרך קו המשווה כדי ליצור 3 חתיכות: טבעת עבה 1 אינץ ' ו 2 חתיכות סוף. זרע הסקווש. לעטוף כל פיסת קצה בנייר כסף. לעטוף את הבצלים בחתיכה אחרת של נייר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סקוושסקווש
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים את הדלעת ואת הבצל במשך 1 שעה, ואז לפתוח ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הפעל את התנור עד 400 מעלות F. גריז קל 8 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג עם חמאה או שמן.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
5
מקלפים את הדלעת המקוררת וחותכים את הבשר לקוביות. דופק את הקוביות בקערה של מעבד מזון עד מחית, או מחית במרץ עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
6
להעביר את הסקווש לקערה גדולה, להוסיף את חלמון הביצה, ביצים, Parmigiano-רג ' יאנו, מסקרפונה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות לשלב. הכה את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז בעדינות לקפל אותם לתוך תערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלבוניםחלבונים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חלמון ביצהחלמון ביצה
מוסקטמוסקט
סקוושסקווש
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין הכוסות מוכנות, ומניחים אותם במחבת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כולם בלי להטות. ממלאים את המחבת באמצע הדרך במים חמים, מכסים את כל המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום, ואופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
בעוד הסקווש אופה, מניחים מחבת 12 אינץ ' לטחון מעל חום בינוני ומוסיפים 3 כפות שמן. כאשר השמן מעשן להוסיף את shiitake ואת מרווה ומבשלים עד רך מעט פריך בקצוות, על 8 דקות מבלי לנער את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר ולאפשר להתקרר.
10
מקלפים את טבעת הסקווש השמורה וחותכים את הבשר לרצועות ג ' וליאן.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
11
מניחים את הדלעת בקערה קטנה, מוסיפים 1 כף שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
כדי להפוך את ויניגרט: לשפוך את החומץ לתוך קערה קטנה. לטאטא בעדינות בשארית 1/2 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
13
כדי להרכיב את המנה, בזהירות unmold 1 פודינג על כל אחד 8 צלחות ארוחת ערב מחוממות, פועל סכין סביב קצה הכוס כדי לשחרר במידת הצורך. בזהירות לחצות את הבצל דרך קו המשווה ומניחים 1 חצי על כל צלחת. הקיפו את הפודינג עם חלק מתערובת הפטרייה, מקשטים בסקווש ויניגרט julienned, ומגררים שפע של גבינה על כל צלחת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
פטריותפטריות
פודינגפודינג
גבינהגבינה
בצלבצל
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין