פלה פלה טורקיה לאפות
טורקיה פטה פילו אופים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, בצק פילו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פטריות ופטה פאי פילו, חציל-פטה פילו פשטידות, ו פילו רולס Fetan ואגוז (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
במחבת 12 אינץ', להמיס חמאה על חום גבוה בינוני. מבשלים בצל בחמאה 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך.
הוסף טורקיה; לבשל 8 עד 9 דקות או עד טורקיה הוא כבר לא ורוד.
מוסיפים תרד וגראם מסאלה, ערבוב עד מעורבב. מגניב 5 דקות.
מערבבים גבינה, צנוברים, מלח וביצה לתערובת טורקיה עד מעורבב היטב. כפית לתבנית אפייה.
פילו גליונות לפרוש; לכסות עם לעטוף פלסטיק או מגבת.
מניחים 1 פילו גיליון על גבי תערובת טורקיה; ספריי עם ספריי בישול. חזור עם הנותרים 4 פילו גיליונות; ריסוס הדף גיליון.
אופים 15 עד 20 דקות או עד פילו הוא חום פריך וזהוב.