גשו לסופר וקנו בצל, זרעי כוסברה, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו פלוב (אורז אוזבקי Pilaf), כבש אוזבקי ואפונה ירוקה, ו רגל כבש צלויה ממולאת בפלוב אוזבקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים אורז בסמטי בקערה גדולה ומכסים במים חמים. תניח בצד. לשטוף ראשי שום. תניח בצד.
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי או מחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון, ולאחר מכן מוסיפים כבש, מסתובבים מדי פעם עד הטלה משחימים באופן שווה, כ -10 דקות. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך משחימים, על 10 דקות. מערבבים את הגזר; מבשלים ומערבבים עד שהגזר התרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים כמון, כוסברה, אוכמניות ופלפל. זרוק ראשי שום שלמים לתוך התערובת, ערבוב כדי להפיץ באופן שווה מרכיבים. להפחית חום בינוני. לכסות ולבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
יוצקים אורז ניקה על תערובת כבש בשכבה זוגית. לאט לאט לשפוך את המים הרותחים. האורז צריך להיות מכוסה על 3/4 אינץ ' של מים. אל תערבבי. מתבלים במלח, ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, והנוזל נספג, כ -20 דקות. מערבבים אורז וטלה יחד, ומגישים עם ראשי שום על גבי.