גשו לסופר וקנו תרד, בצל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: פסטה פלורנטין פטריות, פלורנטין פטריות טבעוניות, ו פסטה פלורנטין פטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להביא מרק 1 כוס לרתיחה במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פטריות, בצל, תרד; להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
שלב את המרק שנותר, 1 כוס חלב, אבקת שום, ומלח בסיר בינוני; להביא לרתיחה.