קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פלנדנגו

פלנדנגו
אם יש לכם שימורי משמש, תמצית ונילן, תוספת גלידת חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: צלייה פאן גדול מספיק כדי להכיל 8 פודינג כוסות עם לפחות 1-אינץ כדי לחסוך סביב 8 פודינג כוסות זכוכית או נירוסטה קערה עם זרבובית רשת בסדר מסננת קטן שאינו מגיב סיר קומקום מים רותחים
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בסיר, לשלב את החלב, חצי וחצי, וניל, סוכר. מביאים לרתיחה חשופה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לאחר מכן, הניחו 1 עד 2 כפות מכל תוספת לכל אחת מכוסות הרפרפת. הציפוי צריך להגיע כמה מילימטרים במעלה הצד של כוס הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
6
מפרידים 3 מהביצים בעזרת הכף המחוררת. שמרו את הלבנים. (הערה: הקפיאו את הלבנים במגשי קרח. לאחר שהלבנים קפואים, הניחו את הקוביות הקפואות לשקיות מקפיא עם רוכסן. את הלבנים הקפואים ניתן להקפיא עד שנה.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
הניחו קערת ערבוב על כרית גומי או מגבת רטובה כדי למנוע מהקערה להסתובב משליטה. בקערת ערבוב שלבו את שאר הביצים השלמות והחלמונים. מקציפים את הביצים במטרפה עד שהן מסמיכות מעט ומבהירות בצבע. תוך כדי הקצפת הביצים מזלפים כרבע מהחלב החם. עכשיו לטאטא את הביצים מזג בחזרה לתוך הסיר עם תערובת החלב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מניחים מסננת רשת דקה מעל קערת זכוכית או נירוסטה עם זרבובית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים את תערובת הביצים דרך המסננת על מנת לתפוס חתיכות ביצה או חלקיקים שעשויים להיות בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מניחים את כוסות הרפרפת בתבנית הצלייה. באופן שווה להפיץ את פודינג לתוך כוסות פודינג, הולך קצר על המעבר הראשון.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מניחים את התבנית על הרשת האמצעית של התנור ויוצקים מים רותחים לתבנית ממש מתחת לרמת הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מבשלים את הפלאנים כ-40 דקות, או עד שהם מתנדנדים מעט כשהמחבת מתנועעת, כ-40 דקות. ניתן גם להכניס סכין חיתוך באמצע הדרך בין הקצה למרכז. אם זה יוצא נקי, האגפים נעשים. בעזרת מלקחיים מוציאים את הכוסות מהתבנית לתבנית מרופדת במגבת. הניחו למים בתבנית הצלייה להתקרר לפני השלכתם. מצננים, מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת