פלנדנגו
אם יש לכם שימורי משמש, תמצית ונילן, תוספת גלידת חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו מתכונים דומים.
הוראות
ציוד מיוחד: צלייה פאן גדול מספיק כדי להכיל 8 פודינג כוסות עם לפחות 1-אינץ כדי לחסוך סביב 8 פודינג כוסות זכוכית או נירוסטה קערה עם זרבובית רשת בסדר מסננת קטן שאינו מגיב סיר קומקום מים רותחים
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בסיר, לשלב את החלב, חצי וחצי, וניל, סוכר. מביאים לרתיחה חשופה על אש בינונית-נמוכה.
לאחר מכן, הניחו 1 עד 2 כפות מכל תוספת לכל אחת מכוסות הרפרפת. הציפוי צריך להגיע כמה מילימטרים במעלה הצד של כוס הרפרפת.
מפרידים 3 מהביצים בעזרת הכף המחוררת. שמרו את הלבנים. (הערה: הקפיאו את הלבנים במגשי קרח. לאחר שהלבנים קפואים, הניחו את הקוביות הקפואות לשקיות מקפיא עם רוכסן. את הלבנים הקפואים ניתן להקפיא עד שנה.)
הניחו קערת ערבוב על כרית גומי או מגבת רטובה כדי למנוע מהקערה להסתובב משליטה. בקערת ערבוב שלבו את שאר הביצים השלמות והחלמונים. מקציפים את הביצים במטרפה עד שהן מסמיכות מעט ומבהירות בצבע. תוך כדי הקצפת הביצים מזלפים כרבע מהחלב החם. עכשיו לטאטא את הביצים מזג בחזרה לתוך הסיר עם תערובת החלב הנותרים.
מניחים מסננת רשת דקה מעל קערת זכוכית או נירוסטה עם זרבובית.
יוצקים את תערובת הביצים דרך המסננת על מנת לתפוס חתיכות ביצה או חלקיקים שעשויים להיות בתערובת.
מניחים את כוסות הרפרפת בתבנית הצלייה. באופן שווה להפיץ את פודינג לתוך כוסות פודינג, הולך קצר על המעבר הראשון.
מניחים את התבנית על הרשת האמצעית של התנור ויוצקים מים רותחים לתבנית ממש מתחת לרמת הפודינג.
מבשלים את הפלאנים כ-40 דקות, או עד שהם מתנדנדים מעט כשהמחבת מתנועעת, כ-40 דקות. ניתן גם להכניס סכין חיתוך באמצע הדרך בין הקצה למרכז. אם זה יוצא נקי, האגפים נעשים. בעזרת מלקחיים מוציאים את הכוסות מהתבנית לתבנית מרופדת במגבת. הניחו למים בתבנית הצלייה להתקרר לפני השלכתם. מצננים, מכסים ומצננים.