פלנדר אפוי עם רוטב טרטר
פלנדר אפוי עם רוטב טרטר דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 213 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-10 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, סוכר, מיונז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 38%. מתכונים דומים: מקלות דגים אפויים עם רוטב טרטר, מקלות דגים אפויים עם רוטב טרטר, ונאגטס דגים אפויים פריכים ורוטב טרטר.
הוראות
במחבת קטנה, קולים את פירורי הלחם, המלח והפלפל על אש בינונית עד להשחמה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מברישים את שני הצדדים של הפילטים בשמן; מצפים בפירורים קלויים.
מניחים ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים ב-450 מעלות למשך 6-8 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
בינתיים מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הרוטב.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן להתאים את הבלונדר לפינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג'יו. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.