פלפל אדום וסלט ברוקולי מקרוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלפל אדום סלט ברוקולי מקרוני. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, קרם קנודסן, חרדל דיז'ון אפור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ברוקולי-סלט מקרוני, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מקרוני בסיר גדול כפי שמכוון על החבילה, השמטת מלח והוספת ירקות למים הרותחים עבור 2 דקות האחרונות. ניקוז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מערבבים מיונז, שמנת חמוצה וחרדל בקערה גדולה עד מעורבב. מערבבים בתערובת מקרוני וביצים.
מקררים 2 שעות או עד שמצוננים.