פלפל אדום קלוי, פטה ופיצת חומוס
פלפל אדום קלוי, פיצת פטאן וחומוס עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לכם זיתים, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו פלפל אדום קלוי וחומוס פטה, חומוס פטה צלוי פלפל אדום סמי, ו פלפל מתוק קלוי מתוק וחומוס פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף תנור במדף הנמוך ביותר. אם יש לך אבן, הנח אותה על מתלה. מחממים תנור ל 288°, או הטמפרטורה הגבוהה ביותר של התנור שלך, במשך 45 דקות.
עם מנוע פועל, טיפה שום לתוך צינור הזנה של מעבד מזון. לגרד את הצדדים של קערה.
מוסיפים חומוס, טחינה, מיץ לימון, מלח, פלפל ו 2 כפות. מים. מחית עד חלקה.
אבק 14 אינץ ' רחב פיצה קליפה עם קמח תירס, ולאחר מכן לשטח את הבצק על גבי. שימוש באצבעות מקורנות קלות או מערוך מקורנן, למתוח את הבצק לתוך סיבוב 13-14 אינץ'. (
מפזרים לקלף עם קמח תירס יותר במידת הצורך כדי לוודא שקופיות קרום סביב בקלות על הקליפה.)
מברשת 1 1/2 כף. שמן מעל קרום.
מורחים חומוס על קרום, משאיר גבול 1 אינץ'. לפזר פלפלים, פטה, זיתים ופלפל אדום מרוסק על פיצה.
טפטוף נותר 1 1/2 כף. שמן על פיצה.
בזהירות להחליק פיצה על אבן.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב על הקצוות ועל התחתונה (להרים קצה לבדוק) וגבינה הוא השחמה קלות, על 8 דקות.
מפזרים פרוסות בצל על פיצה.
תן לנוח לרגע; לחתוך ולהגיש.