קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות66
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית

פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תפוח, תפוחי אדמה חלודה, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית עם גבינת עיזים, מרק פלפל אדום קלוי כרובית, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את broiler גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים את הפלפלים על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים את הפלפלים על מדף כ 4 אינץ ' מתחת לאלמנט החימום ומטגנים עד שלפוחיות מושחרות, ואז מניחים בשקית ניילון ומאפשרים לנוח במשך 15 דקות. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין לקלף את העור מושחר את הפלפל מתחת למים זורמים. קוצצים בגסות את הפלפלים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
בסיר כבד, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל ומבשלים עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור טחון, פתיתי פלפל אדום, טימין, פפריקה, מרק עוף או ירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות. מגניב במשך 15 דקות, ואז פירה בקבוצות יחד עם פלפלים קלויים, עד חלקה מאוד (ראה הערה לעיל). מערבבים במיץ לימון, מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, וחמים על אש נמוכה עד שמוכנים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת בינונית על אש בינונית עד לעישון קל, ואז מוסיפים את הפנצ 'טה והתפוחים ומבשלים, מערבבים ומתגלגלים לעתים קרובות, עד שהתפוחים רכים והפנצ' טה מתחילה להשחים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הלחם לקוביות, ומבשלים, בזהירות ערבוב כדי למנוע שריפה, עד הלחם טוגן והחל חום, כ 4 דקות יותר. מתבלים בפלפל השחור. מצקת את המרק לקערות בודדות, ואז מקשטת עם כף קרוטונים בטעם פנקטה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קרוטוניםקרוטונים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
3
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים