תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תפוח, תפוחי אדמה חלודה, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית עם גבינת עיזים, מרק פלפל אדום קלוי כרובית, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את broiler גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מניחים את הפלפלים על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מניחים את הפלפלים על מדף כ 4 אינץ ' מתחת לאלמנט החימום ומטגנים עד שלפוחיות מושחרות, ואז מניחים בשקית ניילון ומאפשרים לנוח במשך 15 דקות. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין לקלף את העור מושחר את הפלפל מתחת למים זורמים. קוצצים בגסות את הפלפלים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
מסטיק פירות עם פסים כתומים
4
בסיר כבד, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל ומבשלים עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור טחון, פתיתי פלפל אדום, טימין, פפריקה, מרק עוף או ירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות. מגניב במשך 15 דקות, ואז פירה בקבוצות יחד עם פלפלים קלויים, עד חלקה מאוד (ראה הערה לעיל). מערבבים במיץ לימון, מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, וחמים על אש נמוכה עד שמוכנים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס צנוברים, קלויים
זיתים בשלים שלמים
עבור מוסיף שומן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת בינונית על אש בינונית עד לעישון קל, ואז מוסיפים את הפנצ 'טה והתפוחים ומבשלים, מערבבים ומתגלגלים לעתים קרובות, עד שהתפוחים רכים והפנצ' טה מתחילה להשחים, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הלחם לקוביות, ומבשלים, בזהירות ערבוב כדי למנוע שריפה, עד הלחם טוגן והחל חום, כ 4 דקות יותר. מתבלים בפלפל השחור. מצקת את המרק לקערות בודדות, ואז מקשטת עם כף קרוטונים בטעם פנקטה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קרוטונים
2 בצלים אדומים קצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים