פלפל בגריל - פסטו לינגוויני
פלפל בגריל-Pesto Linguine דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל, לינגוויני, כמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: פסטו לינגוויני עם פטריות אגוזי מלך ופלפל אדום קלוי (יום שני ללא בשר), דג צלוי על פני לינגוויני ברוטב פלפל קלוי, ו פלפל אדום קלוי ופסטו כריכי גבינה בגריל.
הוראות
הכן פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
מניחים פלפלים, פטריות, שיני שום על חתיכת 24-x 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום nonstick או מעט משומן רדיד אלומיניום חובה כבדה.
מפזרים תערובת פלפל עם צלפים, עלי כוסברה, ו 1 כף מיץ לימון. מקפלים רדיד אלומיניום לאטום, משאיר פתח בחלק העליון עבור קיטור לברוח.
גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 50
20 דקות או עד פלפלים כמעט מושחרים, פטריות הם מכרז.
הסר חבילת רדיד מגריל. חותם לסכל, ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר את העור על פלפלים. לקלף פלפלים, ולהשליך את העור.
לעבד פלפלים קלויים, פריטים הנותרים בחבילת רדיד אלומיניום, שמן זית, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1 מיץ לימון כף במעבד מזון או בלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מגישים רוטב על פסטה חמה מבושלת.