פלפל ג'ק מקרוני וגבינה
גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. מתכונים דומים: טקיטוס עוף מקפיא תוצרת בית עם גבינת שמנת, כוסברה ופלפל-גבינת ג'ק, פלפל ג'ק מק וגבינה, ו כריך גבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו חריף, פלפל ג'ק וגבינה כחולה.
הוראות
להכין פסטה cellentani על פי הוראות החבילה.
בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני. בהדרגה לטאטא בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב התאדה חלב עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעט מעובה.
להקציף גבינות, מלח, ו, אם תרצה, 1/8 כפית. פלפל אדום טחון עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים בשר חזיר ופסטה.
יוצקים תערובת פסטה לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מערבבים יחד דגני בוקר כתושים, צ ' ילי ירוק, 1 כף. חמאה מומסת, ואם תרצה, נשאר 1/8 כפית. פלפל אדום טחון; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
הערה: בדקנו עם פסטה ברילה סלנטני.