פלפל חריף ומקלות לחם פקורינו
פלפל חריף ומקלות לחם פקורינו עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קמח לחם, פלפל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו סלט עגבניות עשב על טולי Pecorino Peppercorn, Spaghettini עם אסקרול חריף ופקורינו רומנו, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיפים 1/2 קמח כוס לתערובת שמרים, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים 3 כוסות קמח, שמן זית, פלפל שחור, מלח ופלפל אדום; מערבבים עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); לכסות ולתת לנוח 10 דקות. ללוש במחצית הגבינה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. ללוש בגבינה שנותרה.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) Punch dow down.
רול בצק לתוך 12 x 8 אינץ מלבן על משטח מקומח קלות.
מפזרים 1 כף סולת על כל אחד 2 דפי אפייה.
חותכים את הבצק לחצי לאורכו כדי ליצור מלבנים 2 (12 x 4 אינץ').
חותכים כל מלבן לרוחב לרצועות 12 (1 אינץ ' רחב). עבודה עם רצועה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), בעדינות לגלגל כל רצועה לתוך חבל 15 אינץ ' ארוך.
מניחים חבל על מחבת מוכן, וחזור על הליך עם רצועות שנותרו, הצבת 12 על כל מחבת. מכסים ומניחים לבצק לעלות 20 דקות.
לחשוף את הבצק; אופים כל מחבת ב 450 במשך 12 דקות.
הסר מקלות לחם מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.