קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי

פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי
פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1329 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 86 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל גס, סטייק פילה בקר, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס, טנדרלוין בקר מצופה פלפל, ו פילה מצופה בטנדרלוין חזיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים אספרגוס על תבנית אפייה קטנה ושמלה עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח. צולים את החניתות בתנור חם עד רך וקצוות הם פריכים מעט חום בקצוות, על 10 עד 12 דקות. אספרגוס צריך להישאר ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
אספרגוסאספרגוס
מורחיםמורחים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
קח את הצינה מהבשר ואז לשפוך את הפלפל השחור על צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
בשרבשר
4
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת לא דביקה מעל חום בינוני עד גבוה. כאשר שמן מעשן, לחץ כל סטייק לתוך פלפל מעיל ואז במקום מתובל בצד למטה במחבת. צור וקרמל את הבשר 3 עד 4 דקות, להסתובב ולבשל 2 דקות יותר עבור נדיר, 3 דקות עבור ורוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בעוד הבשר מבשל, מחממים מחבת קטנה מעל להבה בינונית וממיסים ואז חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים פטריות מטגנים אותם קלות במשך 4 עד 5 דקות. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל ומוסיפים קוניאק או ברנדי למחבת. היזהר של התלקחויות. ייתכן שתרצה להוסיף את הליקר מעל התנור ולאחר מכן להחזיר את המחבת לחום. להפחית את הנוזל בחצי, בישול את האלכוהול וריכוז הטעם, ולאחר מכן לערבב את הקרם לחמם אותו דרך. להפחית את החום קצת ולתת רוטב לעבות 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
ליקרליקר
ברנדיברנדי
קוניאקקוניאק
קרםקרם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
7
רוטב כפית על בשר ומגישים עם אספרגוס לצד.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
רוטברוטב
בשרבשר