קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי

פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי
פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 1329 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם אספרגוס, מלח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס, Tenderloin Crostini מצופה פלפל, ו פילה מצופה בטנדרלוין חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2
מורחים אספרגוס על תבנית אפייה קטנה ושמלה עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח. צולים את החניתות בתנור חם עד רך וקצוות הם פריכים מעט חום בקצוות, על 10 עד 12 דקות. אספרגוס צריך להישאר ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פלפל ארבולפלפל ארבול
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
3
קח את הצינה מהבשר ואז לשפוך את הפלפל השחור על צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת לא דביקה מעל חום בינוני עד גבוה. כאשר שמן מעשן, לחץ כל סטייק לתוך פלפל מעיל ואז במקום מתובל בצד למטה במחבת. צור וקרמל את הבשר 3 עד 4 דקות, להסתובב ולבשל 2 דקות יותר עבור נדיר, 3 דקות עבור ורוד.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
בעוד הבשר מבשל, מחממים מחבת קטנה מעל להבה בינונית וממיסים ואז חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים פטריות מטגנים אותם קלות במשך 4 עד 5 דקות. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל ומוסיפים קוניאק או ברנדי למחבת. היזהר של התלקחויות. ייתכן שתרצה להוסיף את הליקר מעל התנור ולאחר מכן להחזיר את המחבת לחום. להפחית את הנוזל בחצי, בישול את האלכוהול וריכוז הטעם, ולאחר מכן לערבב את הקרם לחמם אותו דרך. להפחית את החום קצת ולתת רוטב לעבות 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
רוטב כפית על בשר ומגישים עם אספרגוס לצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'