קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי

פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי
פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 1329 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם אספרגוס, מלח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס, Tenderloin Crostini מצופה פלפל, ו פילה מצופה בטנדרלוין חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מורחים אספרגוס על תבנית אפייה קטנה ושמלה עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח. צולים את החניתות בתנור חם עד רך וקצוות הם פריכים מעט חום בקצוות, על 10 עד 12 דקות. אספרגוס צריך להישאר ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
קח את הצינה מהבשר ואז לשפוך את הפלפל השחור על צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת לא דביקה מעל חום בינוני עד גבוה. כאשר שמן מעשן, לחץ כל סטייק לתוך פלפל מעיל ואז במקום מתובל בצד למטה במחבת. צור וקרמל את הבשר 3 עד 4 דקות, להסתובב ולבשל 2 דקות יותר עבור נדיר, 3 דקות עבור ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בעוד הבשר מבשל, מחממים מחבת קטנה מעל להבה בינונית וממיסים ואז חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים פטריות מטגנים אותם קלות במשך 4 עד 5 דקות. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל ומוסיפים קוניאק או ברנדי למחבת. היזהר של התלקחויות. ייתכן שתרצה להוסיף את הליקר מעל התנור ולאחר מכן להחזיר את המחבת לחום. להפחית את הנוזל בחצי, בישול את האלכוהול וריכוז הטעם, ולאחר מכן לערבב את הקרם לחמם אותו דרך. להפחית את החום קצת ולתת רוטב לעבות 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
רוטב כפית על בשר ומגישים עם אספרגוס לצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'