פלפל-פטה פסטה לזרוק
בל פפר-פטה פסטה לזרוק הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו לינגוויני, גבינת פטה, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה ופלפל אדום לזרוק, תפוח אדמה מתוק בגריל ופלפל בל לזרוק, ו פסטה לזרוק עם קישואים, שעועית, עגבניות, פטה.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מניחים פלפל במסננת; מסננים פסטה מעל פלפל.
מערבבים פסטה, פלפל, עגבניות, ושאר החומרים בקערה גדולה; לזרוק בעדינות.