פלפל פקאן
Pecans מפולפל דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 800 קלוריות. גשו לסופר וקנו טימין טחון, רוטב פלפל, פפריקה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 92%. מתכונים דומים: אגוזי פקאן מתובלים בדבש, Maple & Orange Chicken With Peppered Pecans, ו כדורי בשר מפולפלים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס מחבת קלייה כבדה גדולה עם ספריי בישול.
מערבבים פלפל שחור, פלפל לבן, פלפל קאיין, פפריקה, ותימין מיובש בקערה קטנה. תניח בצד.
להקציף חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
הוסף ווסטרשייר, רוטב חם, טעם עשן נוזלי לטאטא לערבב. זרוק בפקאנים ומערבבים היטב.
יוצקים פקאנים מצופה לתוך מסננת כדי לנקז את תערובת ביצה לבנה נוספת; לחזור קערה ולהוסיף את תערובת הפלפל. מערבבים היטב כדי מעיל כל פקאן עם תבלינים.
מורחים פקאן במחבת צלייה מוכנה. צולים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות ומערבבים פקאנים; צולים 5 דקות נוספות ומערבבים שוב. כבה את החום וצלה פקאן 5 עד 10 דקות נוספות עד פקאנים הם משחימים קלות וריחני.
בואו מגניב לשרת בטמפרטורת החדר.