קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

פלפל קלוי אנטיפסטו

פלפל קלוי אנטיפסטו
אנטיפסטו פלפל קלוי יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 168 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנשובי, פלפלים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כריך פלפל קלוי Antipasto, ארטישוק, זית, ופלפל קלוי אנטיפסטו, ו אנטיפסטו עם טפנד פלפל אדום.

הוראות

1
צולים את הפלפלים: צלייה, גריל או להחזיק את להבת הגז עד שהעור כולו מושחר ומבוקע.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים את הפלפל המושחר בשקית נייר חומה מקרוב כדי קיטור אותם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
המתן כ -15 דקות כדי לקרר את הפלפלים, ואז לפתוח את התיק לקלף את הפלפלים, הסרת זרעים וצלעות. אני משתמש בתיק כדי לתפוס את כל הפסולת ולהכיל את הבלגן.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
חותכים את הפלפלים לרצועות על 1 " רחב.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
5
בצלחת מנה יפה, פלפלים שכבה, שום. אנשובי, עשבי תיבול, מלח ופלפל, לשפוך קצת שמן זית ובלסמי מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
אפשר להשרות במשך שעה או יותר.
7
מגישים בטמפרטורת החדר.