קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

פלפל שחור בקר

פלפל שחור בקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל שחור בשר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. לכו לחנות ותרימו evoo, יין, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), שעועית שחורה בקר ופלפל מערבבים ומטגנים, ו פלפל שחור בקר ואספרגוס מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תביא את הבשר לטמפרטורת החדר. יבש טפיחה ומפזרים מלח. לדלות את הבשר בקלילות בקמח, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
חום על 1 כף EVOO בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. חצי חום בשר בקר והעברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים עוד כף אחת לסיר ומשחימים את הבשר הנותר. להחזיר את כל הבשר לסיר ולהוסיף את המניה ומספיק מים כדי לכסות את הבשר. מערבבים את השום ואת עלה דפנה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, חלקית לכסות את הסיר ומבשלים במשך 2 שעות. מערבבים את היין האדום, רסק עגבניות ופלפל ומבשלים עד שהבשר רך מספיק כדי להתפרק והרוטב סמיך, 2 עד 3 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
כאשר הבשר כמעט סיים לבשל, לבשל את תפוחי האדמה בסיר של מים רותחים עד במכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לנקז ולחזור לסיר החם.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
חותכים את הטלג ' יו לקוביות ומחית לתוך תפוחי האדמה עם מספיק חלב כדי להגיע לעקביות הרצויה. מערבבים את המרווה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מחלקים את הבשר והרוטב בין קערות ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הערה של קוק: נזיד הבשר יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. לחמם בעדינות, הוספת מים לפי הצורך כדי לדלל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®