תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל שחור בשר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. לכו לחנות ותרימו evoo, יין, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), שעועית שחורה בקר ופלפל מערבבים ומטגנים, ו פלפל שחור בקר ואספרגוס מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תביא את הבשר לטמפרטורת החדר. יבש טפיחה ומפזרים מלח. לדלות את הבשר בקלילות בקמח, לנער את העודף.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
חום על 1 כף EVOO בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. חצי חום בשר בקר והעברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים עוד כף אחת לסיר ומשחימים את הבשר הנותר. להחזיר את כל הבשר לסיר ולהוסיף את המניה ומספיק מים כדי לכסות את הבשר. מערבבים את השום ואת עלה דפנה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, חלקית לכסות את הסיר ומבשלים במשך 2 שעות. מערבבים את היין האדום, רסק עגבניות ופלפל ומבשלים עד שהבשר רך מספיק כדי להתפרק והרוטב סמיך, 2 עד 3 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
אבקת זרעי אהבה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)