קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

פלפל שחור בקר

פלפל שחור בקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל שחור בשר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. לכו לחנות ותרימו evoo, יין, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), שעועית שחורה בקר ופלפל מערבבים ומטגנים, ו פלפל שחור בקר ואספרגוס מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תביא את הבשר לטמפרטורת החדר. יבש טפיחה ומפזרים מלח. לדלות את הבשר בקלילות בקמח, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
חום על 1 כף EVOO בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. חצי חום בשר בקר והעברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים עוד כף אחת לסיר ומשחימים את הבשר הנותר. להחזיר את כל הבשר לסיר ולהוסיף את המניה ומספיק מים כדי לכסות את הבשר. מערבבים את השום ואת עלה דפנה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, חלקית לכסות את הסיר ומבשלים במשך 2 שעות. מערבבים את היין האדום, רסק עגבניות ופלפל ומבשלים עד שהבשר רך מספיק כדי להתפרק והרוטב סמיך, 2 עד 3 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
כאשר הבשר כמעט סיים לבשל, לבשל את תפוחי האדמה בסיר של מים רותחים עד במכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לנקז ולחזור לסיר החם.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
חותכים את הטלג ' יו לקוביות ומחית לתוך תפוחי האדמה עם מספיק חלב כדי להגיע לעקביות הרצויה. מערבבים את המרווה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מחלקים את הבשר והרוטב בין קערות ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הערה של קוק: נזיד הבשר יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. לחמם בעדינות, הוספת מים לפי הצורך כדי לדלל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)