קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

פלפל שחור בקר

פלפל שחור בקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל שחור בשר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. לכו לחנות ותרימו evoo, יין, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), שעועית שחורה בקר ופלפל מערבבים ומטגנים, ו פלפל שחור בקר ואספרגוס מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תביא את הבשר לטמפרטורת החדר. יבש טפיחה ומפזרים מלח. לדלות את הבשר בקלילות בקמח, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
חום על 1 כף EVOO בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. חצי חום בשר בקר והעברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים עוד כף אחת לסיר ומשחימים את הבשר הנותר. להחזיר את כל הבשר לסיר ולהוסיף את המניה ומספיק מים כדי לכסות את הבשר. מערבבים את השום ואת עלה דפנה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, חלקית לכסות את הסיר ומבשלים במשך 2 שעות. מערבבים את היין האדום, רסק עגבניות ופלפל ומבשלים עד שהבשר רך מספיק כדי להתפרק והרוטב סמיך, 2 עד 3 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
כאשר הבשר כמעט סיים לבשל, לבשל את תפוחי האדמה בסיר של מים רותחים עד במכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
לנקז ולחזור לסיר החם.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
חותכים את הטלג ' יו לקוביות ומחית לתוך תפוחי האדמה עם מספיק חלב כדי להגיע לעקביות הרצויה. מערבבים את המרווה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מחלקים את הבשר והרוטב בין קערות ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הערה של קוק: נזיד הבשר יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. לחמם בעדינות, הוספת מים לפי הצורך כדי לדלל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת