פלפל שחור בקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל שחור בשר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. לכו לחנות ותרימו evoo, יין, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), שעועית שחורה בקר ופלפל מערבבים ומטגנים, ו פלפל שחור בקר ואספרגוס מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
תביא את הבשר לטמפרטורת החדר. יבש טפיחה ומפזרים מלח. לדלות את הבשר בקלילות בקמח, לנער את העודף.
חום על 1 כף EVOO בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. חצי חום בשר בקר והעברה לצלחת.
מוסיפים עוד כף אחת לסיר ומשחימים את הבשר הנותר. להחזיר את כל הבשר לסיר ולהוסיף את המניה ומספיק מים כדי לכסות את הבשר. מערבבים את השום ואת עלה דפנה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, חלקית לכסות את הסיר ומבשלים במשך 2 שעות. מערבבים את היין האדום, רסק עגבניות ופלפל ומבשלים עד שהבשר רך מספיק כדי להתפרק והרוטב סמיך, 2 עד 3 שעות יותר.
כאשר הבשר כמעט סיים לבשל, לבשל את תפוחי האדמה בסיר של מים רותחים עד במכרז, 12 עד 15 דקות.
חותכים את הטלג ' יו לקוביות ומחית לתוך תפוחי האדמה עם מספיק חלב כדי להגיע לעקביות הרצויה. מערבבים את המרווה ומתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את הבשר והרוטב בין קערות ומפזרים פטרוזיליה.
הערה של קוק: נזיד הבשר יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. לחמם בעדינות, הוספת מים לפי הצורך כדי לדלל את הרוטב.