קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 2 דק.
מנות43
ציון בריאות16
מגזין

רביולי פסיון עם רוטב ערמונים ופסטו כרוב מסולסל

רביולי פסיון עם רוטב ערמונים ופסטו כרוב מסולסל
מתכון רביולי פסיון עם רוטב ערמונים ופסטו כרוב מסולסל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו 2 דקות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 43 מנות. במנה עיקרית זו יש 700 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. מתכון זה מן המזווה הבריטי יש 2 אוהדים. גשו לסופר וקנו ערמונים, מלח ופלפל טרי, פסיון ומניות עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון בגריל עם כרוב מסולסל ורוטב פרת Noilly, 5 מרכיב סלט רביולי עם כרוב פסטו, שעועית לבנה, אספרגוס, ו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי) (מתכונים דומים).

מרכיבים

60אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד תינוק הידוע גם בשם pousseתרד תינוק הידוע גם בשם pousse156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1שאלוט בננה. קלופים ופרוסשאלוט בננה. קלופים ופרוס1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)20אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1גדולגזר, פרוסגזר, פרוס1stickסלרי, קצוץ בארבעהסלרי, קצוץ בארבעה43ריבס, קצוץ טרי או קפואקצף ערמוניםקצף ערמונים15אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ערמונים קלוייםערמונים קלויים43ריבס, קצוץ טרי או קפואערמונים טריים מהקליפהערמונים טריים מהקליפה150אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ערמונים, שקית ואקום רצויערמונים, שקית ואקום רצוי120אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזה עוףבשר חזה עוף5006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסיון ומניות עוףפסיון ומניות עוף500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים1(יכול להיות או להרחיק)זרעי כוסברהזרעי כוסברה11 קילו קישואים,חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כפולקרם כפול1ביצה, מקציףביצה, מקציף43ריבס, קצוץ טרי או קפואפסטה עם ביצים טריותפסטה עם ביצים טריות20אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לבן ביצהלבן ביצה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחלמוני ביצים ללא טווחחלמוני ביצים ללא טווח1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך1Lברווז או שומן אווזברווז או שומן אווז1שולחןקצוץ עשבי תיבול רכים כגון עירית, chervil, טרגון ופטרוזיליהקצוץ עשבי תיבול רכים כגון עירית, chervil, טרגון ופטרוזיליה43ריבס, קצוץ טרי או קפואכרוב מסולסל וערמונים פסטוכרוב מסולסל וערמונים פסטו100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב מסולסל מכוסה בחמאהכרוב מסולסל מכוסה בחמאה200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב מסולסל, גבעולים הוסרוכרוב מסולסל, גבעולים הוסרו1ליק. פרוס ושטוףליק. פרוס ושטוף1גרידת לימון unwaxedגרידת לימון unwaxed11 קילו קישואים,אבקת לציטיןאבקת לציטין1שולחן1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית 1tspשמן זית 1tsp1בצל, לחתוך 1/8בצל, לחתוך 1/815אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת275אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)oo קמח פסטהoo קמח פסטה5יבלות פלפל לבןיבלות פלפל לבן2רגלי פסיוןרגלי פסיון4כדורי מילוי פסיונים רביוליכדורי מילוי פסיונים רביולי4רביוליסרביוליס1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח43ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור סדוק טרימלח ופלפל שחור סדוק טרי11 קילו קישואים,שמן חמניותשמן חמניות1Sprig2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1sprigגדול של טימיןגדול של טימין1Lsפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכל הביצים לטווח בינוני חינםכל הביצים לטווח בינוני חינם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון