מתכון רביולי פסיון עם רוטב ערמונים ופסטו כרוב מסולסל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו 2 דקות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 43 מנות. במנה עיקרית זו יש 700 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. מתכון זה מן המזווה הבריטי יש 2 אוהדים. גשו לסופר וקנו ערמונים, מלח ופלפל טרי, פסיון ומניות עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון בגריל עם כרוב מסולסל ורוטב פרת Noilly, 5 מרכיב סלט רביולי עם כרוב פסטו, שעועית לבנה, אספרגוס, ו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי) (מתכונים דומים).
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.