קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

פלפל שחור-מולסה רימונים מזוגגת טורקיה

פלפל שחור-מולסה רימונים מזוגגת טורקיה
פלפל שחור-מולסה רימון מזוגגת טורקיה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 937 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם ציר עוף, מלח ופלפל כשרים, חזרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המולסה רימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פטל שחור פיסטוק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו חזיר מעושן עם מולסה רימונים, פלפל שחור וחרדל, הודו בגריל עם זיגוג פלפל שחור-רימון, ו מולסה רימונים מזוגגת תרנגולות קורנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את מולסה רימון, חזרת, חרדל, 1/2 כפית מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
חזרתחזרת
חרדלחרדל
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
1
הסר את הצוואר ואת הקרביים, ולאחר מכן לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ עם מים קרים לטפוח יבש. לשפשף את כל פני השטח של הציפור עם חמאה העונה היטב (כולל בתוך החלל) עם מלח ופלפל. מסבך את ההודו עם חוט מטבח ומניח אותו השד בצד על מדף במחבת צלייה גדולה. צולים עד מעט חום זהוב, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה 1 יותר שעה, צולה עם ציר עוף כל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מברישים את טורקיה כולה עם 1 כוס של זיגוג רימון ולהמשיך צלייה עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך רשם הירך 160 מעלות F, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
4
הסר את טורקיה מהתנור ומברשת עם זיגוג הנותרים. אוהל רופף עם נייר כסף ולתת לשבת 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
צילום: קאנה אוקדה