קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

פלפל שחור תאילנדי וטופו שום

פלפל שחור תאילנדי וטופו שום
המתכון פלפל שחור תאילנדי וטופו שום מוכן בערך 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק נוסף, בצל, טופו חריף במיוחד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום, וסיד, טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום, וסיד, ו טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום וסיד.

הוראות

1
חותכים את טופו לפרוסות 1/2 אינץ'. לחץ בעדינות על כל פרוסה בין מגבות נייר כדי להסיר חלק מהלחות. ואז לחתוך כל פרוסה לתוך מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מניחים לתוך שקית ziplock.
3
שלב תיבול טופו בקערה קטנה ויוצקים מעל טופו. חותם תיק בעדינות להפוך אותו עד טופו מכוסה לחלוטין תיבול. (אתה יכול לעשות את זה מראש ולאפשר טופו להשרות לטעם חזק יותר, אבל זה לא חובה.) מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה או צלחת עם נייר קלף. (מזרן סיליקון יעבוד גם, אבל קלף על גיליון אפייה מתכת מעוטר מניב את הטופו crispiest ללא דבק.)
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את הטופו על הקלף בשכבה אחת יחד עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
אופים במשך 15 דקות. הסתובב בעדינות ואפה במשך 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מהתנור. בעוד טופו הוא בישול, קוצצים את כל הירקות ולשלב את מרכיבי הרוטב בקערה קטנה. כ 10 דקות לפני טופו נעשה, מחממים מחבת גדולה, עמוק לא מקל או ווק מעל חום בינוני גבוה. לרסס או לשפשף אותו עם שמן אם אתה רוצה, אבל זה אופציונלי. יש בערך חצי כוס מים או מרק עומד ליד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך כמה דקות עד שהוא מתחיל להיות שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים כף מים או מרק אם זה מתחיל להידבק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את הפלפל ומערבבים לדקה נוספת. לאחר מכן מוסיפים את השום והפטריות ומבשלים עוד שתי דקות, מוסיפים נוזלים על ידי כף במידת הצורך. מערבבים את הכרוב, מוסיפים כ 2 כפות של נוזל, ומכסים במהירות. לאחר דקה, מערבבים ומוסיפים נוזלים במידת הצורך. לבשל מכוסה עוד דקה ולאחר מכן להוסיף את האספרגוס וקצת יותר נוזלי. מכסים ומבשלים עד אספרגוס הוא רך-פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
כרובכרוב
10
מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהוא מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מגישים את הירקות עם טופו על גבי, או מערבבים את הטופו לירקות ומגישים מעל אורז או פסטה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®אפונה גויה®
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Quintan Essentia Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.