קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים

פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים
פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הצד שלך צלחת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל בקוביות בינוניות, קיסמים, קישואים בקוביות קטנות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. האוכל הביא לך אותו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. נסו פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים, צמחוני בגריל מקסיקני ממולאים פלפלים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים ברוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מעל חום גבוה.בינתיים, מחממים את השמן הנמדד בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להתרכך, כ -5 דקות.הגדל את החום לגובה בינוני, הוסף את הקישואים, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה בכמה כתמים עדיין פריך במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים עד אל דנטה, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לנקז במסננת בסדר רשת ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב. לנער את כל עודף מים ולתת את הקוסקוס לנקז את המסננת בכיור בזמן שאתה מכין את הפלפלים, לפחות 10 דקות.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע פלפל (כמו בעת גילוף ג'ק-o' -פנס), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה ממולא את הפלפלים; להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
הסר וזרוק כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
7
מברישים את החלק הפנימי של הפלפלים עם שמן ומתבלים את הקרביים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
להעביר את הקוסקוס מנוקז לקערה גדולה; להוסיף את תערובת בצל-קישואים שמורות, גבינות, בזיליקום; ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.באופן שווה לחלק את המילוי בין הפלפלים. החלף את הכובעים ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 3 קיסמים דרך כל כובע ומחוץ לצדדים של הפלפל כדי לאבטח את הכובעים בזמן על הגריל. להפריש עד מוכן גריל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
תן לפלפלים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה, כך שהם מבשלים מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
10
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
מניחים את הפלפלים ממולאים על צדי שלהם ולסגור את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מגלגלים כל פלפל רבע סיבוב בערך כל 7 דקות כדי לבשל את כל ארבעת הצדדים. הפלפלים גמורים ברגע שהמילוי חם, העורות חרוכים היטב, והבשר רך למגע, כ -30 דקות זמן הצלייה הכולל.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
הסר את הפלפלים על מגש הגשה, תן מגניב במשך 5 דקות, ולהסיר את הקיסמים. אם מגישים כמנה צדדית, פורסים את הפלפלים לחצי אנכית.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול