פלפלים ממולאים בהודו
ניתן להכין את המתכון לפלפלים ממולאים בהודו בתוך כ-50 דקות . מתכון זה מכיל 5 מנות עם 481 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 19 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פפריקה, כמון טחון, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 93% . הציון הזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פלפלים ממולאים עם שעועית שחורה וגבינה , פלפלים ממולאים מקסיקניים ממולאים מיניים ומיני פלפלים מקסיקניים ממולאים .
הוראות
חותכים פלפלים לשניים לאורכם וזורקים את הגרעינים. בקומקום גדול מבשלים פלפלים במים רותחים במשך 3-5 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים; לְהַפְרִישׁ.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך.
מוסיפים את הודו, הכמון, התיבול האיטלקי, השום, המלח והפלפל; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את גבינת הסויה, העגבניות ופירורי הלחם. כף לחצאי פלפלים.
מניחים ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם מחוממים והפלפלים רכים.