פלפלים ממולאים מוארים
גשו לסופר וקנו שמיר, רסק עגבניות, עדשים חומות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ריקוטה מוארת ממולאת פגזים עם נקניק איטלקי ראגו, פלפלים ממולאים, ו פלפלים אדומים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים את צמרות כל פלפל, לשמור אותם ולרוקן את הקרביים של פלפלים של כל זרעים וקירות זרע.
מפזרים את הקרביים במלח קמצוץ ופלפל קמצוץ ומניחים בצד.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני ולהוסיף את השום והבצל. מבשלים עד מתרכך, 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הבשר, אורגנו, קינמון וכמון. לבשל, לשבור את הבשר עם כף עץ, עד שכבר לא ורוד. מערבבים ב 1 כף של רסק עגבניות עד שהוא מצפה את הבשר והוא כהה מעט. מערבבים את המרק, אורז ועדשים.
הסר מהחום והנח בצד עד שהנוזל נספג והתערובת מקוררת מעט. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחלקים את המילוי בין הפלפלים ומניחים את צמרות על גב. מניחים את הפלפלים זקופים בתבנית אפייה קטנה, כגון צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
להקציף 1 1/2 כוסות מים עם כף הנותרים של רסק עגבניות ושמן זית.
יוצקים לתוך הצלחת סביב הפלפלים. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עד שהפלפלים רכים והאורז והעדשים מבושלים דרך, כ 1 שעה 15 דקות.
בזהירות להעביר את הפלפלים למנה ושופכים את נוזל הבישול למחבת nonstick בינונית. מרתיחים על חום גבוה עד הרוטב הוא מעובה מצטמצם כ 1/2 כוס.
הסר מהחום והוסף את השמיר. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את הרוטב עם הפלפלים הממולאים.